Dunia Membaca Al-Quran

Dünya Kuran Okuyor

NO PENDAFTARAN PERTUBUHAN PPM-018-10-04092012

Pertubuhan Pemikiran Badiuzzaman dan Risalah An-Nur (Pemikiran An-Nur) adalah sebuah Badan Bukan Kerajaan (NGO) yang berorientasikan kebajikan dan pendidikan. Dengan kerjasama dan kolaborasi bersama antara Yayasan Hayrat Turki, Persatuan Hayrat Bantuan Kemanusian Turki (Hayrat Insani Yardim) dan Pemikiran An-Nur Malaysia, kini bergiat aktif dalam gerak kerja kebajikan meliputi dalam dan luar negara. Pelbagai misi kemanusiaan telah dijalankan yang melibatkan lebih 10 buah negara. baca lagi…

Hayrat Yardim (HAYRAT INSANI YARDIM)

Hayrat Insani Yardim  (Bahasa Turki) atau Hayrat Humanitarian Aid merupakan sebuah yayasan yang berpusat Turki yang menjalankan tugas-tugas kemanusiaan ke seluruh dunia. Persatuan ini juga mendapat sokongan dan pengiktirafan khas daripada Kerajaan Turki sendiri oleh Presidennya Recep Teyyip Erdogan.

Pertubuhan Pemikiran An-Nur merupakan wakil bagi Yayasan Hayrat dan banyak kerjasama dijalankan bersama NGO dan Institusi di seluruh Malaysia seperti MAPIM, YDKMM, Madrasah Baitul Bayan, Jabatan Agama Islam Perak, UIAM, USIM, USAS, UITM dan banyak lagi.

Hubungi Kami

Tinggalkan no contact anda dan mesej untuk kami update dengan anda

No. 8A Prima Samudra, Jalan Samudra Utara 11, Taman Samudra Batu Caves

019 - 602 4342